• Hey, guys! FreeOnes Tube is up and running - see for yourself!
  • FreeOnes Now Listing Male and Trans Performers! More info here!

Krisztina Sereny

Szia Kriszti

Tényleg jók lettek a képek... Kifejezetten szívogatnivaló vagy rajtuk... :tongue: :) Ezt a keményebb akciózást én is érdeklődve várom... Abból ahogy egyre bevállalosabbak, dögösebbek lesznek a képeid, már nincs is olyan messze.... :) Milyen terveid vannak vannak ezzel kapcsolatosan, és mit takar konkrétan? Filmezni is fogsz? És mi ez a költözés? Annyira nem vagyok képbe, hogy idehaza laktál-e eddig, vagy már nem, de a képek tanulsága szerint ez az új otthonod már külföldön van. Hova sikerült áttened a székhelyed? Ezek szerint idehaza már nem is nagyon fogsz feltünni? És hol lehet téged látni erotikus showban? Mert mintha a bloggodon valami ilyesmi szerepelt, hogy azt is csinálod. A chat meg nekem valamiért sose jön be, mindig azt írja, hogy nem vagy elérhető, még a kedvencek közé se hagyja a rendszer, hogy betegyelek... Tehát általában mikor vagy elérhető ezen a cames/chates oldalon? Egyébként pörgös, élvezetes hétvégét és persze pünkösdöt. Na majd még írok... (Most nincs hangulatom angolul post-olni, szóval jó fordítgatást mybusty, ha van hozzá ingerenciád..... :tongue: :) (egyébként te is Mo-ról, vagy külföldre szakadtál?))
 
It is great that Kriszti has fans all over the world but pls keep in mind that English is the language of all these threads.
It's for all of us' sake.

Thx
 
hey, Kriszti (well, I'll be calling U Krysia ;-)), so Krysia - I was wondering, if u still make some exercises :-D
 

kriszti

Official Checked Star Member
hi again
here are some turist photos from me and from my hair dresser: Adam, and my second camera man: Ferry. we were look around together in Alicante and Benidorm. .......... and of course after the tour we made some brand new photos and videos. will coming soon ............ kiss

alicante1.jpg


alicante2.jpg


alicante3.jpg


alicante4.jpg
 
lovely kris,

i don´t know but didn´t you promise a real hc-homepage (privatekris)? it would be great if we would be able to see some pix (at least previews) like that.....you are so wonderfull and bombastic!
 
Top